Våra behandlingar

haka - 2995 kr

Man kan fylla en “smilgrop” mitt hakan, även små gropar, en ev. djup skugga under läppen. Man kan även skulptera hakan, göra den smalare eller bredare t e x.

kindben - 2800 kr

Genom att skulptera sina kinder kan man förstärka sina ansiktsdrag och ansiktsformen påverkas. Man skapar markerade och snygga kindben, huden i området sträcks ut och man får ett naturligt lyft och man får tillbaka sina ungdomliga former och vitala lýster till hela sitt ansikte. 

Läppar - 2500 kr

Man bygger volym och fyllighet, skapar symmetri i läpparna med hjälp av filler i form av hyaluronsyra som vi har naturligt i kroppen.

Näsa - 2800 kr

 Fillers för att förändra näsans form och proportioner är en enkel behandling med stor potential. Man kan åstadkomma dramatiska förändringar och i vissa fall t o m ersätta en ev näsplastik. Det kan även användas för att se hur man trivs med näsans utseende innan man bestämmer sig för en permanent förändring/operation. Man kan räta upp en sned näsa. Jämna ut en knöl på näsan. Fylla ut eller lyfta nästippen mm

Käklinjen- 2800 kr

Fillers i käklinjen kan dölja/sträcka ut begynnande sk “hamsterpåsar” i kinderna. en tydlig och markerad käklinje anses vara attraktivt för både män och kvinnor, det balanserar ansiktets form.

Fillersparty

Är du intresserad av att ha ett fillersparty ? Vi kommer hem till dig och utför fillersbehandling på dig och dina vänner (minst fem pers exkl dig). Du som är värdinna får en gratis behandling, övriga får under kvällen 30 % på ordinarie priser.
Vid intresse är du välkommen att maila oss. 🌺

Recensioner

Grym service å duktig behandlare som alltid lyssnar på sina kunder. Levererar alltid toppresultat. Rekommenderas
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
woman, head, afro
Maria.n

Din varukorg

Cart is empty

Delsumma
kr0.00
TILLÄMPA
0